Rólunk

Mottónk: a lehetetlent nem ismerjük, csupán a csodákra kell várnia néhány napot!

1997. elején alapítottuk a TOUCAN TOURIST Utazási Irodát azzal a nem titkolt szándékkel, hogy egy újabb színfolttal gazdagítsuk a hazai utazási irodák palettáját. A névválasztással (toucan: egy egzotikus, sok színben tündöklő madár) is igyekeztünk cégünk sokszínűségét megjeleníteni, hiszen irodánkban jelen van minden olyan szolgáltatás, ami egy „klasszikus”utazási irodában megtalálható:

  • bel- és külföldi üdülések
  • bel- és külföldi társasutazások
  • egyéni szállásfoglalások belföldön és külföldön
  • repülőjegyek értékesítés (menetrendszerinti, charter, „low cost” – fapados)
  • hajó- és kompjegyek foglalása
  • rendezvények, konferenciák
  • szakmai utak
  • gépkocsikölcsönzés (rent a car)
  • wellness programok, üdülések
  • utasbiztosítások értékesítése

Egyéni szállásfoglalás oldalunkon online helyfoglalási rendszer segítségével saját maga is elvégezheti foglalását Európa minden jelentős városába, tengerparti üdülőhelyére, valamint minden kontinens úti céljára is. Lehetősége van indulás előtt akár 24 órával szállást foglalni, sőt üdülés esetében nem ragaszkodunk az 1 vagy 2 hetes tartózkodáshoz, illetve a szokásos szombati váltáshoz sem (a hét bármelyik napjával indulhat az üdülés, illetve 10-12 napos terminust is lehet foglalni)!

AKCIÓS AJÁNLATAINK-nál mindig értesülhet a legfrissebb akciókról, last minute utakról, kedvezményes programokról.

Csatlakozzon FACEBOOK oldalunkhoz: https://www.facebook.com/ToucanTourist
Kövessen INSTRAGRAM oldalunkon: https://www.instagram.com/toucantourist

Honlapunkon csupán ízelítőt talál a legnépszerűbb kínálatokból. Ha bármelyikről többet szeretne megtudni, vagy a pontos árra kíváncsi küldjön a számunkra egy ajánlat kérő e-mailt az adott ajánlathoz tartozó kérdőív pontos kitöltésével. Ha nincs olyan programunk, amely az Ön elképzelésének megfelel, akkor is forduljon hozzánk bizalommal, mivel biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk gazdag kínálatunk között az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot!

Garancia az Ön számára a több, mint 30 éves szakmai múltunk, figyelmes és hozzáértő gondoskodásunk! Amennyiben elégedett szolgáltatásainkkal ajánljon barátainak, ismerőseinek. Ha gondja, problémája van, először nekünk mondja el!
Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra, tartalmas böngészést kívánunk. Őszintén reméljük hamarosan vendégeink, utasaink között is üdvözölhetjük!

Csapatunk

Tatár János
ÜGYVEZETŐ ÉS TULAJDONOS
Pocsai István
ÜGYVEZETŐ ÉS TULAJDONOS

“I would highly recommend Andy because everything on my month long trip to New Zealand, Australia and French Polynesia went without a hitch.”

Will Johnson
HOTEL AGENT

“Nina was an excellent Travel Agent for us and considered our unique needs as she planned our itinerary. Every suggestion she made was excellent.”

Nina Bond
AGENT

 

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).

Nyilvántartást végző szerv: Budapest Főváros Kormányhivatala / Címe: 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39. / E-mail: mkeh@mkeh.gov.hu / Weboldal: www.mkeh.gov.hu
Nyilvántartást vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Scroll to top